YRITYSINFO

 

Jusuco Oy on ruiskuvalukoneiden oheislaitteita ja teolllisuuden jäähdytys- ja temperointijärjestelmiä toimittava vantaalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 1992.

 

 

 

Toimitusohjelmassamme on kunnostettuja käytettyjä ruiskuvalukoneita Plasmalta, Koch Technikin monipuolinen oheislaitesarja muoviraaka-aineiden käsittelyyn ja kuivaukseen, MTF:n kuljettimet kappaleiden kuljetukseen ja erotteluun sekä gwk:n jäähdytysjärjestelmät, muotin temperointi- ja jäähdytyslaitteet sekä muotin jäähdytyskanavien puhdistuslaitteet. Getecha:n rouhemyllyt täydentävät tarjontamme muoviteollisuudelle.

uploads/thumb/thumb_KOCH_kekuskuivuri.jpg

Myymme myös Mecasonicin hitsauslaitteita kestomuovien hitsaukseen, Welker Spintechin polyamidikappaleiden kostutuslaitteistoja ja Triple-R:n öljynsuodattimia hydrauliöljyjen puhdistukseen.

Toimitamme varaosa- ja huoltopalveluita edustamiimme koneisiin ja laitteisiin sekä Demag ruiskuvalukoneisiin. Lisäksi toimitamme Plasmasaksassa valmistettuja plastisointiyksikön osia yleisimpiin ruiskuvalukone merkkeihin.  

 

Tietotaito kaupanpäälle

Jusucon toimitusjohtaja Jussi Sundberg teki diplomityönsä Tampereen teknilliselle korkeakoululle ruiskuvalutekniikasta vuonna 1980, ja on ollut alalla siitä lähtien niin tuotannossa kuin markkinoinnissakin. Tietotaitonsa Jussi käyttää asiakkaan eduksi jokaisen konekaupan yhteydessä. Asiakas saa tekniikan lisäksi kokonaispalvelun alkaen suunnitteluavusta aina huoltoon saakka.


Leasing-rahoitus mahdollista

Jusucon eräs toimituskäytäntö on leasing-myynti. Se on yrityksille varsin vertailukelpoinen vaihtoehto. Kirjanpidon kannalta kuukausimaksut ovat täysimääräisinä vähennyskelpoisia kulueriä. Asiakkaalle leasing on tasevaikutuksiltaan neutraali, koska koneinvestointi näkyy rahoitusyhtiön taseessa. Asiakas säästää omaa pääomaa ja vähentää luottorajojen ja pankkitakuiden tarvetta.

 

 

JUSUCO OY
Kalliotie 2
04362 TUUSULA
FINLAND

Puh (09) 878 2398
Fax (09) 878 93240

Yhteyshenkilöt:
Jussi Sundberg
GSM 0400 212 958

Sähköposti etunimi.sukunimi@jusuco.fi

 

Download
-centeristämme voit ladata tuote-esitteitä ja alan uutisia
PDF-muodossa.